Támogatás

Kérem, támogassa egyesületünket, hogy az alapcélunkban feltüntetett célokat elérhessük.

A Függetlenek SZIVE mint egyesület, a civil szervezetek gazdálkodása, az adománygyűjtés és a közhasznúság egyes kérdéseiről szóló a 350/2011. (XII. 30.) Korm. rendelet alapján magyar állampolgár természetes személyektől fogadhat el adományt, amennyiben az egyesület alapcéljával egyetért az adományozó.

Az adományozás önkéntes.

 

Pénzbeli adományok

Készpénzben

Az Egyesület pénztárába támogatási megállapodás kitöltésével fizethető be személyesen, a Miskolc, József Attila u. 57. BÉRC irodaház u. címen (2. emelet) . A Pénztár nyitva tartása: H – Cs: 10.00-15.00 óráig P: 9.00-13.00 óráig. A Támogató/Adományozó nevét és lakcímét minden esetben, jól olvashatóan kell feltüntetni a befizetést/átvételt igazoló nyomtatványokon, valamint közleményként “támogatás” szót meg kell jelölni.

Gyűjtőláda útján

Az adománygyűjtés célját szolgáló gyűjtőláda helye: József Attila u. 57. BÉRC irodaház (2. emelet), illetve kitelepülések során. A gyűjtőláda zárt oly módon, hogy az adomány elhelyezhető benne, ugyanakkor az elhelyezett készpénz, vagy más adomány felnyitás nélkül nem vehető ki. A gyűjtőládán fel van tüntetve az Egyesület neve, elérhetősége. 

Készpénz-átutalási megbízással

Postán feladva, belföldi postautalványon az Egyesület javára, Miskolc, József Attila u. 57. BÉRC irodaház címzett javára. A Feladó adatait (nevét és címét) olvashatóan kell kitölteni. A postautalvány közlemény rovatában a “támogatás” szót fel kell tüntetni.

Átutalással (belföldről)

Magyar állampolgár banki átutalással is támogathat bennünket forintban. Ehhez az 
alábbiak használata szükséges:
* Az egyesület OTP Banknál vezetett Bankszámlaszáma: 11734004-25973082–00000000 
* Kedvezményezett neve: Függetlenek SZIVE
* Közlemény: kérjük, írja ide a címét, és a “Támogatás” szót.


Tárgyi adományok

Tárgyi adomány átadása csak személyesen, megállapodás alapján és átadás-átvételi jegyzőkönyv kitöltésével történhet, a  Miskolc, József Attila u. 57. BÉRC irodaház címen.


Támogatás PAYPAL-on keresztül: